İşletme ve organizasyonların kurumsal içi ve dışı iletişimlerini güçlendiren video konferans yazılımlarının önemi artarken bu çözümler, yeni özellikler kazanıyor ve giderek daha da gelişiyor.
Özellikle uzaktan çalışan işletmelerin birimleri ve takımları arasındaki koordinasyon ve iş birliğini artıran bu araçlar, iş süreçlerini destekleme ve operasyonların sürekliliğimim sağlanması noktasında birçok avantaj sağlıyor.
Video görüşme araçları artık yalnızca sesli ve görüntülü görüşme değil aynı zamanda mesajlaşma, dosya paylaşımı ve takım çalışmasını artıran beyaz tahta gibi interaktif araçları da barındırıyor.
Ayrıca, Webinarlar, Workshoplar gibi atölyeler, eğitimler ve kursların uzaktan düzenlenmesine olanak tanıyan video konferans araçları eğitim alanında da önemli bir rol oynuyor.
Bu noktada, kurumların ve bireysel kullanıcıların gereksinimlerine göre seçebileceği birçok video görüşme aracı bulunuyor.
Sıklıkla tercih edilen yerli bir çözüm olan OctaMeet, Türkiye’de bulunan hızlı ve güçlü altyapısı ile kullanıcılara üstün veri güvenliği sunuyor. Böylelikle görüşmelerin uzaktan kesintisiz ve sorunsuz olarak düzenlenmesine ve gizliliğin artırılmasına katkıda bulunuyor.
Öte yandan, Cisco’nun geliştirdiği Webex, kullanıcıların video görüşme yazılımlarından beklediklerini sunsa da daha yüksek ücretli planlara sahip. Bu yazımızda OctaMeet ve Webex’in sundukları özellikleri ve fiyatlandırmaları karşılaştıracağız.
OCTAPULL OctaMeet vs. Cisco Webex: Temel Özellikler
OctaMeet ve Webex’in Sunduğu Ortak Özellikler Nelerdir?
OctaMeet ve Webex, kullanıcıların online görüşme ve uzaktan toplantılar düzenleyebilmesi için beklenen birçok özelliği sunuyor. Bu özellikleri şu şekilde sıralayabiliriz:
- Yüksek Kaliteli Video Görüşmeler: Kolaylıkla ve HD kalitede online toplantılar, birebir görüşmeler, eğitimler, seminerler, Workshoplar ve Webinarlar düzenlenebiliyor.
- Uygulama İçi Mesajlaşma: Kullanıcılar hem görüşmeler boyunca hem de sonrasında iletişimde kalabiliyor, reaksiyon bırakabiliyor ve dosya gönderebiliyorlar.
- İnteraktif Paylaşım Araçları: Her iki uygulama da kullanıcılara soru-cevap araçları, el kaldırma, ekran paylaşma, canlı anket gibi özellikler sunuyor. Beyaz tahta ve üzerine yazma (annotation) araçları ile doküman, materyal ve sunumlar üzerine notlar ve çizimler eklenebiliyor.
- Host Kontrolleri: Toplantı sahibi katılımcı erişimini düzenleyebiliyor ve toplantılara şifre koyarak katılımı kısıtlayabiliyor. Ayrıca kamera ve mikrofon ayarlarını yönetebiliyor. Güvenlik özellikleri ile toplantı katılımı denetleniyor ve gizlilik sağlanıyor.
- Toplantı Odaları: Kullanıcılar, rutin görüşmeler için kolaylıkla gerçekleştirebilecekleri toplantı odaları oluşturabiliyorlar.
- Takvim E-posta Entegrasyonu: Kullanıcılar, toplantı verilerini e-posta hesapları ile eş zamanlayabiliyor, bu sayede toplantıları takvim üzerinde görüntüleyerek hızlıca katılabiliyorlar.
OctaMeet Hangi Konularda Daha Avantajlı?
Yerli bir video konferans çözümü olan OctaMeet, Webex’e kıyasla toplantı sırasında kullanımı kolaylaştıran ve genel kullanıcı deneyimini iyileştiren çeşitli avantajlara sahiptir. Bu avantajlardan bazıları şunlardır:
- Kullanıcı Dostu Arayüz: OctaMeet, kullanımı kolay ve sade bir arayüz ile gelişmiş bir kullanıcı deneyimi sunar. Böylelikle herhangi bir eğitim sürecine ihtiyaç duyulmaz ve kullanım sırasında herhangi bir sorunla karşılaşılmaz.
- Performans Ayarları: Düşük bant genişliği modu etkinleştirilebilir, bu sayede toplantılar zayıf veya stabil olmayan bağlantılarda bile sorunsuz ve kesintisiz bir şekilde yapılabilir.
- Sınırsız ve Ücretsiz Birebir Görüşmeler: Kullanıcılar ücretsiz plan dahil olmak üzere tüm planlarda birebir görüşmeleri bağlantı sorunları olmadan kesintisiz ve süresiz şekilde gerçekleştirebilirler.
- Gürültü Önleme ve Gerçek Zamanlı Altyazılar: OctaMeet, sunduğu Türkçe dil desteği ile canlı altyazı oluşturulmasını sağlar. Ayrıca gürültü önleme özelliği ile seslerin anlaşılamaması gibi sorunların önüne geçilir ve toplantı notları kolaylıkla oluşturulabilir.
- Ortak Canlı Yayın Özelliği: YouTube ortak video izleme ile kullanıcılar, ses ve görüntüde gecikme veya takılma olmaksızın videoları birlikte izleyebilirler.
- On-Premise Kurulum Seçeneği: İşletme ve organizasyonlar, istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda on-premise (yerinde) kurulum seçeneğini tercih ederek OctaMeet’i yerel ağlarında güvenli bir şekilde kullanabilirler.
- Esnek Abonelik Seçenekleri: OctaMeet, abonelik gerektirmeyen esnek ve uygun maliyetli bireysel ve kurumsal planlar sunar. Cayma bedeli bulunmaz, bu sayede lisans değişikleri ve iptalleri istendiği zaman gerçekleştirilebilir.
- SSO ve E-posta Servisleri Entegrasyonu: Kullanıcılar doğrudan e-posta hesapları ile OctaMeet’e kaydolabilir ve giriş yapabilirler. Diğer servisler ve OctaMeet arasında hızlı bir şekilde geçiş sağlayarak ve zamandan tasarruf edebilirler.
OctaMeet Yerli ve Güçlü Altyapısı ile Daha Stabil Görüşmeler Sunuyor
OCTAPULL’un yerli video konferans çözümü OctaMeet, Türkiye’de bulunan veri merkezi ve hızlı altyapısı ile kullanıcılarına yüksek ses ve görüntü kalitesi sunuyor.
Otomatik görüntü kalitesi ayarlama özelliği ile bağlantı kalitesi düşmesi durumunda dahi ses ve görüntünün kopmasını engelliyor.
Böylece bağlantı stabil kalıyor ve iyileştiğinde varsayılan kaliteye geri dönerek daha akıcı bir görüşme deneyimi sağlıyor. Bu özelliğin görüşmelerin kesintisiz devam etmesi için oldukça önemli olduğunu hatırlatalım.
Kullanıcılar, gürültü engelleme özelliğini etkinleştirerek arka plan seslerini en aza indirebiliyor, ayrıca, gerçek zamanlı altyazılar ile seslerin anlaşılamaması gibi sorunların önüne ortadan kalkıyor.
OctaMeet, sunduğu sanal veya bulanık arka plan ekleme ve host kontrolleri ile toplantı ve görüşmeler sırasında yüksek gizlilik sağlanmasına olanak tanıyor. Kullanıcılar özel arka planlar ekleyebiliyor, dilerlerse sunulan hazır arka planları da tercih edebiliyorlar.
Ayrıca, kullanıcılar Shortcuts özelliği ile klavye kısayollarını etkinleştirebiliyor. Mikrofon, kamera, ekran paylaşımı ve arayüz ayarlarını klavye kısayolları ile kolaylıkla kontrol edebiliyorlar.
Cisco’nun geliştirdiği Webex çözümü ise, çoğu video konferans yazılımı ile benzer bir arayüz ve görüşme özellikleri sunuyor.
Görüntü ve ses kalitesi kullanıcılar içi tatmin edici olsa da zaman zaman kopmalar ve 1080P ve 720P kalite geçişlerinde takılmalar yaşanabiliyor ve kalite ayarları için kurumsal yöneticilere başvurulması gerekiyor. Ayrıca, Webex’te, Türkçe arayüz desteğine karşın gerçek zamanlı altyazı oluşturma özelliği bulunmuyor.
İki çözüm de yüksek kaliteli görüşmeler ve toplantılar düzenleme imkânı tanıyor, ancak OctaMeet’in zayıf internet bağlantılarında dahi stabil ses ve görüntü kalitesi sunmasından dolayı Webex’e kıyasla kullanıcılara büyük bir avantaj sunduğunu ifade edebiliriz.
Gelişmiş Paylaşım Özellikleri ve İnteraktif Araçlar
OctaMeet ve Webex, gelişmiş video ve ses özelliklerine ek olarak bireysel kullanıcılar ve kurumsal işletmelerdeki faydalanabileceği paylaşım araçları ve interaktif özellikler sunuyor.
OctaMeet
OctaMeet, sunduğu araçlar ile toplantı görsel olarak zenginleşmesini sağlıyor. Bu doğrultuda sunumlar, belgeler ve notlar diğer katılımcılar ile paylaşılabiliyor.
Beyaz tahta ve üzerine yazma araçları ile materyallerin üzerine yazılabiliyor ve çizimler eklenebiliyor. Böylelikle toplantı ve görüşmeler daha ilgi çekici ve interaktif bir şekilde yapılabiliyor.
Çark kullanarak rastgele katılımcı seçme, reaksiyon bırakma, el kaldırma özellikleri ile etkileşimin artırılması mümkün oluyor.
Gelişmiş host kontrolleri ile toplantı sahibi, katılımcıların mikrofon ve kamera ayarlarını yönetebiliyor ve katılımcılara sırayla söz hakkı verebiliyor. Kısa süreli takım oturumları (Breakout Rooms) özelliği ile sanal sosyal etkinliklere olanak tanıyor ve takım üyelerinin motivasyonu artırıyor.
Webex
Benzer şekilde Webex de kullanıcılara beyaz tahta araçları sunuyor. Ayrıca, el kaldırma, canlı anketler ve soru-cevap araçları ile toplantıların daha interaktif olmasına katkıda bulunuyor.
Görüşmeler sırasında toplantı notları ve sunumlar paylaşılabiliyor. Ayrıca, Breakout Rooms oluşturma özelliği ile iş birliğini destekliyor ve takım üyeleri arasındaki iletişimin geliştirilmesini destekliyor.
Ücretli sürümlerde toplantı sahipleri sunulan host ayarları ile diğer katılımcıları host olarak atayabiliyor. Ancak OctaMeet’in aksine ücretsiz sürümde dosya paylaşımı özelliğinin bulunmadığını hatırlatalım.
İki araç da sundukları özellikler ile beyin fırtınası gibi yaratıcı toplantılar, sunumlar ve sanal eğitimler gerçekleştirilmesine olanak tanıyor.
Böylece, katılımcıların birbirlerine fikirlerini görsel olarak ve daha etkili biçimde ifade etmeleri mümkün oluyor. İnteraktif özellikler, katılımcılar arasındaki etkileşiminin, üretkenliklerinin ve verimliliklerinin artmasına da katkıda bulunuyor.
Ekran Kaydı, Bulut Depolama ve Yapay Zekâ Özellikleri
Hem OctaMeet hem de Webex ekran kaydı alma, bulut depolama desteği ve yapay zekâ destekli özellikler sunuyor.
OctaMeet
OctaMeet, katılımcılara görüşmeler sırasında kayıt alma imkânı tanıyor. Bu sayede kayıtlar farklı formatlara dönüştürülerek YouTube gibi çeşitli sosyal medya platformları üzerinden kolaylıkla paylaşılabiliyor.
Toplantı kayıtları ile katılamayan katılımcılar toplantı gündeminden haberdar edilebiliyor. Kayıtlarda canlı altyazılar dahil edilebiliyor ve seslerin anlaşılmamasının önüne geçilebiliyor.
Dahası yapay zekâ destekli toplantı özetleri ve canlı altyazı özelliği ile toplantı notları kolaylıkla oluşturulabiliyor ve katılımcılar ile paylaşılabiliyor.
Webex
Webex’in de benzer paylaşım özellikleri sunduğunu söyleyebiliriz. Toplantı kayıtları otomatik olarak bulut depolama alanına yüklenebiliyor ve katılımcılar ile paylaşım yapılabiliyor.
Yapay zekâ destekli otomatik altyazı seçeneği, toplantı dökümü ve transkribi özellikleri bulunsa da Türkçe dil desteği olmaması Türkiye’deki kullanıcılar için zorlayıcı olabilir.
Bu durum toplantı notları ve özetlerinin hazırlanmasını ve dolayısıyla toplantı ve görüşmeler sırasında katılımcılar arasındaki etkileşimi olumsuz etkileyebilir.
Sonuç
OctaMeet’in Türkçe canlı altyazı ve transkript desteği ile öne çıktığını ve toplantı notları oluşturma ve toplantı deneyimini iyileştirme konularında kullanıcılara büyük bir avantaj sağladığını söyleyebiliriz.
Webex her ne kadar ücretsiz sürümde ekran kaydı alma özelliğine sahip olsa da kayıt formatlarında dönüştürmede kısıtlamalar sunuyor. Bundan dolayı ekran kayıtlarına önem veren kullanıcıların ücretli planlar tercih etmesi gerekiyor.
Öte yandan hem ücretsiz hem de ücretli OctaMeet planlarında bu kısıtlamalar bulunmuyor ve kayıtlar farklı platformlarda kolaylıkla paylaşılabiliyor. Ücretsiz sürüm yerelde sınırsız paylaşım, ücretli temel sürüm ise yerel depolamaya ek olarak 5 GB bulut depolama servisi sunuyor.
Farklı Platformlar Üzerinden Kullanım
Hem Webex hem de OctaMeet, farklı platformlar üzerinden kullanım olanağı tanıyarak toplantı ve görüşmelere katılımı daha kolay hâle getiriyor.
Mobil, tablet ve masaüstü uygulamalarının yanı sıra tarayıcı üzerinden toplantılar oluşturulabiliyor ve katılım sağlanabiliyor. Ayrıca, bu platformlar arasında kesinti olmaksızın geçiş yapmak da mümkün.
İki çözüm de kullanıcı dostu ve sade bir arayüz sunuyor, ancak Webex’te zaman zaman kullanım noktasında takılma veya gecikmeler gibi sorunlar oluşabiliyor.
Bu noktada OctaMeet, gelişmiş özelliklerine karşın kullanıcı dostu ve sade bir arayüz sahip. Böylelikle kullanıcılar aradıkları özelliklere kolaylıkla erişebiliyor.
Anasayfada o haftaki toplantılarını görüntüleyebiliyor, düzenli görüşmeler için toplantı odalarını ve anlık görüşmeleri hızlı bir şekilde oluşturabiliyor.
Her iki çözümde sınırsız uygulama içi mesajlaşma olanağı tanıyor. Böylelikle kullanıcılar özel mesajlar gönderebiliyor ve reaksiyonlar bırakabiliyorlar.
Ayrıca diğer katılımcılar ile her an bağlantıda kalabiliyorlar. Webex’in ücretsiz sürümünde dosya paylaşım özelliği mevcut değil. Ayrıca, birçok kullanıcılar reaksiyon ve emojilerin sayısının oldukça az olduğunu ifade ediyor.
OctaMeet’te olduğu gibi Webex uygulaması da Windows için Microsoft Store ve macOS için Mac App Store üzerinden indirilebiliyor. Her iki çözümün mobil sürümleri de iOS ve Android uygulama mağazalarında bulunuyor.
OctaMeet’te Cayma Bedeli Yok: Aylık veya Yıllık Olarak Tercih Edilebiliyor
Cisco Webex lisansları, yalnızca aylık dönemlerin bitiminden önce iptal edilebiliyor ancak OctaMeet’te böyle bir zorunluluk bulunmuyor.
Cayma bedeli ve abonelik zorunluluğu olmadan kullanıcılar istedikleri zaman planlarında değişiklik yapabiliyor ve dilerlerse herhangi bir ekstra ücretle karşılaşmadan iptal edebiliyorlar.
OctaMeet bireysel ve kurumsal üyeliklerini şu şekilde özetleyebiliriz:
OctaMeet Freemium:
- Sınırsız birebir görüşme
- En fazla 50 kullanıcı ile 1 saate kadar grup görüşme
- Takvim entegrasyonu, ekran ve dosya paylaşımı
- Uygulama içi mesajlaşma
- Mobil uygulama üzerinden kullanım ve geçiş imkânı
- İnteraktif beyaz tahta, üzerine yazma araçları
- Gelişmiş host kontrolleri ve sanal arka planlar
- Ortak video izleme, beyaz tahta ve üzerine yazma araçları
- Şifreli toplantı ve görüşme oluşturma
- Kullanım ücreti bulunmuyor.
OctaMeet:
Ücretsiz sürümün tüm özelliklerine ek olarak;
- En fazla 100 katılımcı ile 30 saate kadar grup görüşmeleri
- Sınırsız toplantı odaları ve grup görüşmeleri
- Webinar modülü ile online eğitimler düzenleme
- Sınırsız uygulama içi mesajlaşma
- Ayrıntılı toplantı kayıtları alma, Türkçe destekli toplantı canlı altyazı
- 5 GB bulut depolama olanağı
- Aylık ücretlendirme $8.
Webex Lisanları Kullanıcılar İçin Daha Yüksek Maliyetli
Webex ücretsiz plana ek olarak standart ve kurumsal ücretli planlara sahip. Bu planlar şu şekilde:
Ücretsiz Plan:
- En fazla 100 katılımcılı 50 dakikaya kadar görüşme sınırı
- Ekran paylaşma, mobil cihaz paylaşımı
- Mesajlaşma, el kaldırma ve anketler
- İnteraktif beyaz tahta ve sanal arka planlar
Standart Plan:
- En fazla 150 katılımcılı 24 saate kadar görüşmeler
- Ekran ve mobil cihaz paylaşımı
- Mesajlaşma, el kaldırma, canlı anket ve soru-cevap araçları
- İnteraktif beyaz tahta ve sanal arka planlar
- 5 GB bulut depolama alanı ve dosya paylaşımı
- Ekran kayıtları alma ve şifreleyerek buluta kaydetme
- 50 kişiye kadar host sınırı
- Ücretlendirme kullanıcı başı $13.50.
Kurumsal (Business) Plan:
Standart planın özelliklerine ek olarak;
- En fazla 200 katılımcılı 24 saate kadar görüşmeler
- 10 GB bulut depolama alanı ve dosya paylaşımı
- 100 kişiye kadar host sınırı
Her ne kadar ücretsiz planlar benzerlik gösterse de ücretli Webex planlarına baktığımızda ücretsiz ve temel OctaMeet lisanslarının bireysel ve kurumsal kullanım için daha uygun ve düşük maliyetli olduğunu söyleyebiliriz.
Webex’in $13.50’a sunduğu özelliklerin büyük bir çoğunluğu, OctaMeet’in ücretsiz ve $8’lık temel sürümlerinde de bulunuyor. Dahası OctaMeet, sınırsız birebir görüşmelere olanak tanıyan ücretsiz sürümü ile öne çıkıyor ve hem kurumsal hem de bireysel kullanıcılar için etkili bir çözüm sunuyor.
Daha gelişmiş özelliklere ihtiyaç duyan uzaktan çalışan takımlar, temel OctaMeet planı ile iş süreçlerini kolaylaştıran ve iş birliğini geliştiren bir dizi özelliğe sahip oluyor.
Özellikle eğitim alanında kullanılan paylaşım ve interaktif çizim araçları, toplantı kayıtları, ekran kaydı, katılımcı listesi ile yoklama alma özellikleri uzaktan çalışan öğretmenlere büyük destek sağlıyor. Bu noktada, ücretsiz OctaMeet planı, birebir ders veren öğretmenler için oldukça avantajlı bir plan sunuyor.
Takvim Entegrasyonu ve Çalışma Alanları
İki çözümde iş yazılımları ile birlikte kullanım noktasında çeşitli avantajlara sahip. Bu avantajları şu şekilde özetleyebiliriz:
Webex
Takvim Entegrasyonu
Görüşme ve toplantılar, Google Calendar, Microsoft Outlook ve Office Suite 365 üzerinden planlanabiliyor ve yine bu platformlar üzerinde görüntülenebiliyor.
Proje Yönetim Yazılımları ile Entegrasyon
Slack desteği ile kullanıcılar, Webex toplantıları doğrudan bu platform üzerinden planlayabiliyor ve gerçekleştirebiliyorlar. Microsoft Office 365 uygulamaları için bulunan Webex eklentisi ile takımlar dosyalar üzerinde birlikte çalışabiliyorlar.
OctaMeet
E-Posta Hesabı ve Takvim Entegrasyonu
OctaMeet, Single Sign-On (SSO) desteği ile kullanıcıların Microsoft Outlook, Google Calendar ve Apple Calendar e-posta servisleri ile doğrudan kaydolmalarını ve hızlı bir şekilde giriş yapmalarını sağlıyor.
Ayrıca, toplantılar takvim üzerinde görüntülenebiliyor ve takip edilebiliyor. Böylelikle kullanıcılar, farklı uygulamalar arasında hızlı geçiş yapabiliyor ve toplantılara kolaylıkla katılabiliyorlar.
Proje Yönetim Yazılımları ile Entegrasyon
Slack, Jira gibi araçların kullanımı ile katılımcılar, bu platformlar üzerinden uygulama değiştirmeden toplantılara erişebilir.
Octapull SFA Entegrasyonu
Octapull SFA ve çeşitli yazılımlar ile entegre şekilde çalışma olanağı sunarak satış, pazarlama ve ürün geliştirme gibi iş süreçlerini destekliyor. Bu sayede uzaktan çalışan takımlar merkezi bir görüşme platformuna sahip oluyorlar.
Sonuç
Sonuç olarak, kurumsal çözümlere ihtiyaç duyan işletmeler için OctaMeet’in sunduğu entegrasyon özelliklerinin oldukça değerli olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca sunduğu birçok harici uygulama desteği ile kullanıcılara kolaylık sağlanıyor.
OctaMeet vs Webex: Hangisini Seçmelisiniz?
OctaMeet, yüksek ses ve görüntü kalitesi, ekran ve sunum paylaşımı gibi interaktif araçlara sahip, sıklıkla tercih edilen ve kullanıcı dostu bir yazılım olarak karşımıza çıkıyor.
Türkiye’de bulunan veri merkezi ve hızlı altyapısı ile iş süreçlerinin güvenliğini ve gizliğini sağlıyor. Proje yönetim araçları gibi farklı yazılımlar ile uyumlu çalışarak uzaktan takımları destekliyor.
Ayrıca, ile bireysel ve kurumsal kullanıcılar lisans seçenekleri arasından uygun çözümü kolaylıkla bulabiliyorlar. 30 gün boyunca ücretsiz deneme ve cayma bedeli olmaması ile abonelik sistemine sahip diğer video görüşme yazılımlarının kıyasla avantaj sağlıyor.
Cisco tarafından geliştirilen video konferans yazılımı Webex, paylaşım özellikleri ve yapay zekâ destekli bir asistan ve bulut depolama sunuyor.
Her ne kadar sunulan özellikler ve planlar açısından OctaMeet ile benzerlikler gösterse de lisan ücretleri OctaMeet’e kıyasla oldukça yüksek ve cayma bedeli gerektirebilen abonelik esasına dayanıyor.
Ekstra özellikler lisans ücretleri daha da artabiliyor. Arayüz ve görüşmeler sırasında yaşanabilen sorunlardan dolayı kullanıcılar görüşmelerde olumsuz etkilenebiliyor. Ayrıca, Webex’in ücretli sürümünde bulunan birçok özellik ücretsiz OctaMeet sürümü Freemium’da hâlihazırda mevcut.
Sonuç olarak, kullanımı kolay, esnek planlara sahip ve diğer yazılımlar ve e-posta platformları ile entegre çalışan bir çözüm arıyorsanız OctaMeet sizin için oldukça iyi bir tercih olacaktır.
Özellikle ücretsiz planda sunulan süresiz birebir görüşmeler ve Türkçe desteğine sahip canlı altyazılar ile kullanıcılara gelişmiş bir görüşme deneyimi sağlıyor.
OctaMeet ile uzaktan çalışma dünyasında iletişim artık çok daha etkili ve kolay! Modern özelliklerle donatılmış bu platform, toplantılarınızı daha verimli bir hale getirirken sade ve kullanıcı dostu tasarımı sayesinde herkesin rahatça kullanabileceği bir deneyim sunar. Her görüşmede üstün ses ve görüntü kalitesiyle profesyonel bir atmosfer sağlar.
Ekip üyelerinizle daha güçlü bir iş birliği ve yakın bir iletişim kurmayı hedefliyorsanız, OctaMeet’i denemenin tam zamanı!
30 Gün Ücretsiz Deneme Fırsatını Kaçırmayın!
Hemen ücretsiz kaydolun ve OctaMeet’in sunduğu tüm avantajları keşfedin. İş dünyasında bir adım önde olmak için ihtiyaç duyduğunuz her şey burada! Dilerseniz ürün ekibimizle bir demo görüşmesi planlayabilir ve size özel avantajları keşfedebilirsiniz!