Noise Suppression Nedir?

OCTAPULL ailesinin sizlere sunduğu özelliklerden biri olan aktif gürültü önleyici yani noise suppression, içinde bulunduğunuz ortamın arka planında oluşan sesleri aktif ses olarak algılamayıp sadece sizin sesinizi toplantıya aktarmaya yarayan bir özelliktir.

Toplantılarınızda daha etkili bir iletişim sağlamak için anlatılanı ve anlattıklarınızı sağlıklı bir kanal aracılığıyla iletmeniz gerekir. Bu durum gürültülü bir ortamda pek sağlanmayabilir.

Noise suppression ile bu gürültülerden sesinizi arındırıp ekibinizle daha sağlıklı bir iletişim kurabilirsiniz.

Noise Suppression Ne İşe Yarar?

Noise Supression (Gürültü Engelleme) Nasıl Çalışır?

Noise suppression özelliği, önemli bir toplantıya odaklandığınız veya haftalık ekip toplantılarınız boyunca çevrenizdeki arka plan gürültüsünü azaltarak daha fazla netlik ve daha iyi konsantrasyon sağlar. 

Arka plan ses parazitini azaltmak için gerçek zamanlı, derin bir öğrenme algoritması kullanan bu yeni özellik, mikrofonunuzda veya başka birinin cihazında istenmeyen arka plan gürültüsünü ortadan kaldırır.

Uzaktan Çalışanlar İçin Gürültü Gidericinin Önemi

Toplantıya girmeye hazırlarken oluşan gürültü hemen hemen bütün uzaktan çalışanlar için baş edilmesi gereken temel sorunlardan biri. Toplantıdaki katılımcıları rahatsız etmemek ve herhangi bir şeyi kaçırmamak iş hayatında oldukça kritiktir. 

Bundan dolayı gürültülü ortamlardan uzak durmaya çalışılmalı ve toplantı esnasında en asgari düzeyde ses olan bir ortam tercih edilmelidir.

Ancak bazen bu durumları sağlayamadığımız olabiliyor. İşte tam burada OCTAPULL olarak sizlere sağladığımız gürültü giderici özelliği ile ortamdaki gürültüden kurtulabilirsiniz.

Noise Suppression Nasıl Kullanılır?

Evde ağlayan çocuklar, havlayan köpekler; kafelerde oluşan boğuk gürültüyü hemen hemen bütün uzaktan çalışanlar tecrübe etmiştir. 

Bu özellik ile bunları dert etmenize artık gerek yok! Patronunuz veya ekip arkadaşlarınız sizleri daha iyi duyabilecek. Tek yapmanız gereken toplantıya girerken noise suppression butonunu aktif hale getirmek.

Gürültü Önleyici Benim Sesimi Azaltabilir mi?

Online toplantılarda arka planınızdaki gürültüyü bastırmak için kullanabileceğiniz bu özellik, sizin sesinizi kesinlikle engellemeyecektir.

OCTAPULL ailesi olarak sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Bu gelişmelerden haberdar olabilmek için e-bültenimize kayıt olmayı unutmayın.


OCTAPULL

OCTAPULL

© 2024 Octapull | Bütün hakları saklıdır .