Reklamsız Zoom – OCTAPULL

Dünyanın en sık kullanılan görüntülü görüşme uygulamalarından birisi olan Zoom, bir süre önce uygulamasında reklam göstermeye başlayacağını duyurdu

Zoom’un yaptığı bu duyuruya göre, uygulamayı ücretsiz versiyonunda kullananlar artık video konferanslarının sonunda reklam görmeye başlayacak. Gelirleri düşen Zoom’un, ücretsiz kullanıcılarından gelir elde etmek için böyle bir yola başvurduğu düşünülüyor.

Zoom’un video görüşmelerde reklam göstermeye başlayacak olması, kullanıcıları reklamsız alternatifleri kullanmaya itebilir. OCTAPULL, Octapull Free lisansı ile video görüşmelerinize değer katarken, tamamen reklamsız bir video konferans deneyimi sunuyor. 

Zoom’da Reklam Var Mı?

Zoom uygulamasında artık reklam gösterilecek. Zoom uygulamasında gösterilmeye başlanacak reklamlar, görüşmelerin sonuna yerleştirilecek. Reklamlar görüşme sırasında çıkarak görüşmeyi yarıda kesmeyecekler. 

Zoom Kimlere Reklam Gösterecek?

Yapılan açıklamaya göre Zoom; ücretsiz kullanıcılarına reklam gösterecek.

Zoom’u Reklamsız Nasıl Kullanabilirim?

Reklamsız Zoom kullanma için uygulamaya ücretli abone olmanız gerekiyor. Ücretsiz versiyonu kullanan kullanıcılar, Zoom’un reklamlarına maruz kalacak. 

Eğer birden fazla kişinin katıldığı toplu bir video konferans yapılıyorsa; toplantıyı başlatan kişi ücretli bir aboneliğe sahipse, toplantıya katılan kişiler ücretsiz kullanıcılar olsa da reklam görmeyecekler. 

Zoom Reklamları Neye Göre Gösterilecek – Zoom Güvenli Mi?

İnternet üzerinde karşımıza çıkan reklamların, sitelerde bıraktığımız ‘çerezlere’ göre çıktığı bilinen bir gerçek. Bu da Zoom’da da acaba görüşmelerimiz dinlenecek ve ona göre reklamlar mı çıkacak sorusunu akıllara getirdi. 

“Zoom güvenli mi?” sorusuna cevap vermek isteyen kurum, reklamların video konferansların içeriğiyle alakası olmayacağını söyleyerek takipçilerine güvence verdi. 

Ücretsiz ve Reklamsız Zoom Alternatifi – OCTAPULL 

Zoom’un bu kararının ardından, kullanıcılar ücretsiz ve reklamsız diğer alternatiflere yönelebilir.  OCTAPULL, bu konuda aradığınız bir çözüm. Türkiye merkezli bir girişim olan OCTAPULL, sunduğu video konferans çözümleri ile hem dünya çapında hem de Türkiye’de öncü bir marka olma hedefiyle yola çıktı. Saha ekibi yönetimi işinizi kolaylaştıracak; DCM modelini sunduğu ücretli OctaSales ürünüyle fark yaratmayı hedefliyor. 

Sizin aradığınız ücretsiz ve reklamsız görüntülü görüşme programı ihtiyacı için de eşsiz bir çözüm sunuyor: Octapull Free.

Reklamsız Zoom Alternatifi – Octapull Free

Reklamlı bir şekilde video görüşme yapmak istemeyenler için Octapull Free sahneye çıkıyor. 1 dakikalık bir kayıt olma işleminin ardından kullanmaya başlayabileceğiniz Octapull Free ile ücretsiz video konferans deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz. 

Tamamen Ücretsiz

Octapull Free, sizlere tamamen ücretsiz bir video konferans deneyimi sunuyor. Kayıt olmak için herhangi bir ücret istememesinin yanı sıra, kredi kartı bilgilerinizi de istemiyor. 

Ücretsiz olarak kullanmaya başlayacağınız Octapull Free, gelecekte de tamamen ücretsiz olmaya devam edecek. 

Tamamen Türkçe 

Türkçe dil desteği sunmayan Zoom’un aksine, Octapull Free ile tüm menüler, görüşmeler arasında tamamen Türkçe bir arayüzle karşılaşacaksınız. 

İngilizce ve Türkçe dil seçenekleriyle hizmetinizde olan Octapull Free, aynı zamanda herhangi bir sorunuza cevap vermek için Türkçe canlı destek hizmeti ile fark yaratıyor. 

Tamamen  Reklamsız 

Zoom’un ücretsiz kullanıcılara reklam göstermeye başlaması, Octapull Free’yi bu konuda bir adım daha öne çıkardı. 

Octapull Free lisansına kayıt olup kullanmaya başladıktan sonra, uygulama içerisinde ve site içerisinde herhangi bir reklamla karşılaşmayacak; hem ücretsiz, hem de reklamsız bir şekilde görüntülü görüşmelerinizi gerçekleştirebileceksiniz. 

1 Saat Kesintisiz Grup Toplantıları 

Zoom uygulamasının ücretsiz versiyonunda, 2 kişiden daha kalabalık görüşmeler için bir süre sınırı mevcut. Grup konferans başlattığınızda, 40 dakika sonra görüşme kapanıyor ve görüşmeye devam edebilmek için aynı odayı tekrar açarak her şeyi baştan ayarlamak zorunda kalıyor ve zaman kaybediyorsunuz. 

Octapull Free, bu süreyi 1 saate çıkarıyor. Octapull Free lisansı ile grup toplantılarınızı 1 saat boyunca kesintisiz olarak gerçekleştirebilirsiniz. 

Octapull Free Kullanmaya Nasıl Başlayabilirim?

Öncelikle sağ üst köşedeki kayıt ol butonuna tıklayın. 

Karşınıza çıkan sayfada İsim, Soyisim, E-mail adresi ve parolanızı girin. 

Kayıt tipi olarak Bireysel, lisans olarak da Octapull Free’yi seçin. Üyelik koşulları ve Gizlilik Sözleşmesi’ni kabul ederek kayıt olun. 

Ardından e-mail adresinize gelen aktivasyon mail’ini onaylayarak, Octapull Free’yi kullanmaya başlayabilir, reklamsız video konferansın tadını çıkarabilirsiniz. 

OctaMeet’in Ücretsiz Deneme Sürümünü Başlatın 

OCTAPULL’un tamamen ücretsiz lisansı Octapull Free’nin yanında, ücretli üyeliği OctaMeet de sizlerin hizmetinizde. 

OctaMeet ile Octapull Free ile yapabildiğiniz her şeyin üzerine;

  • 30 saatlik grup toplantı süresi,
  • 1 GB bulut depolama alanı,
  • Toplantı kayıt etme, 
  • ve webinar düzenleme 

özelliklerine erişebilirsiniz.
Bizim size önerimiz, Octapull Free aboneliğinden önce OctaMeet’i denemeniz. Octapull Free’ye kayıt olur gibi aynı adımları izleyerek ilerleyebilirsiniz, yapmanız gereken tek farklı şey lisans olarak OctaMeet’i seçmeniz. 

OctaMeet’i 7 gün boyunca deneme sürümünde kullanabilir, neredeyse sınırsız sayılabilecek 30 saatlik grup toplantılarının tadını çıkarabilirsiniz. 

OctaMeet deneme süresi başlatmanın en güzel yanı ise, kayıt olurken herhangi bir şekilde kredi veya banka kartı bilgilerinizi girmenizin gerekmemesi. 

Hiçbir banka hesabı bilginizi paylaşmadan OctaMeet’i 7 gün boyunca deneyebilirsiniz. 

7 gün sonunda OctaMeet’ten memnun kalırsanız, hesap bilgilerinizi girerek OctaMeet’i kullanmaya devam edebilir; veya Octapull Free lisansından devam ederek ücretsiz ve reklamsız bir şekilde görüntülü görüşmelerinizi yapmaya devam edebilirsiniz.

Yerli video konferans girişimi OCTAPULL, sizlerin reklamsız Zoom alternatifi arayışlarınıza çözüm olarak Octapull Free’yi sunuyor. OCTAPULL sitesinden kaydınızı tamamlayın, reklamsız Zoom’un keyfini çıkarın! 


OCTAPULL

OCTAPULL

© 2024 Octapull | Bütün hakları saklıdır .